Artificii de exterior

Artificii de exterior

     Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber ori sala are iesire la o gradină sau parc, puteţi opta pentru artificiile de exterior, care vor oferi un spectacol de lumină si culoare pe cer. Imaginaţi-vă pentru un moment entuziasmul şi bucuria mulţimii adunate special pentru acest eveniment. Aceşti oameni au venit de departe şi şi-au abandonat celelalte plăceri doar pentru a fi prezenţi şi a urmări acest special eveniment.În timp ce artificiile încep să zboare, acoperind cerul într-un impresionant curcubeu de culori, lumina se reflectă într-o mulţime de feţe zâmbitoare, toate cu ochii aţintiţi spre cer.
     În funcţie de bugetul alocat acestui serviciu, puteţi beneficia de un foc de artificii cu o durată cuprinsă între 3 şi 20 de minute.
     Firma noastră este autorizată conform legii 126/1995 sa efectueze operaţiuni cu materiale pirotehnice şi va asigura artificii de tort, vulcani dansul mirilor, artificii de exterior. Ne asumăm obligaţia de a realiza documentaţia in vederea obţinerii avizelor necesare pentru un foc de artificii.