Artificii de interior

Artificii de interior

     Artificiile de interior sunt folosite în special la nunţi la iesirea din biserică, la sosirea  în local, la dansul mirilor, la prezentarea tortului, dar şi la petreceri private sau evenimente mondene  cum ar fi lansare de produse, prezentări de modă, inagurări, concerte etc.
     Pirotehniştii nostri folosesc echipamente ultra performante wireless (fără fir) de ultimă generaţie. Acest lucru ne permite desfăşurarea activităţii în condiţii de maximă siguranţă. Vă oferim servicii de cele mai înalte standarde la cele mai mici preţuri.
     Artificiile de interior sunt sub formă de jerbe de scântei care sunt cunoscute şi cu denumirea de vulcani reci. Pot avea diferite înaltimi, începand de la 1,5 m la 4 m si cu durata între 20 şi 30 de secunde. Un lucru foarte important de mentionat este că aceste jerbe sunt fără miros.
     Cele mai folosite pentru dansul mirilor sunt artificiile de interior care se înalţă până la 2 metri, având o durată de 25 de secunde.
     Firma noastră este autorizată conform legii 126/1995 să efectueze operaţiuni cu materiale pirotehnice şi va asigura artificii de tort, vulcani dansul mirilor, artificii de exterior.