Jocuri de artificii de exterior

Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber ori sala are ieșire la o gradină sau parc, puteţi opta pentru artificiile de exterior, care vor oferi un spectacol de lumină și culoare pe cer.

Imaginaţi-vă pentru un moment entuziasmul şi bucuria mulţimii adunate special pentru acest eveniment. Aceşti oameni au venit de departe şi şi-au abandonat celelalte plăceri doar pentru a fi prezenţi şi a urmări acest special eveniment.

În timp ce artificiile încep să zboare, acoperind cerul într-un impresionant curcubeu de culori, lumina se reflectă într-o mulţime de feţe zâmbitoare, toate cu ochii aţintiţi spre cer.

În funcţie de bugetul alocat acestui serviciu, puteţi beneficia de un foc de artificii cu o durată cuprinsă între 3 şi 10 de minute.

Firma noastră este autorizată conform legii 126/1995 să efectueze operaţiuni cu materiale pirotehnice şi vă asigură artificii de tort, vulcani pentru dansul mirilor, artificii de exterior. Ne asumăm obligaţia de a realiza documentaţia în vederea obținerii avizelor necesare pentru un foc de artificii.

Completează formularul de mai jos și vom reveni cu o ofertă personalizată

    Selectează serviciile care te interesează:

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart