Gheaţă carbonică pentru evenimente

Pentru a avea o nuntă de neuitat, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru invitaţi, nu trebuie neglijate efectele vizuale. Iar acestea pot fi realizate cu ajutorul gheţii carbonice şi al fumului greu produs cu ajutorul acesteia.

Primirea invitaţilor trebuie să fie un moment deosebit, pentru că  prima impresie contează. De aceea, din cupele de şampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitaţii lor nu trebuie să lipsească gheaţa carbonică, astfel încât atmosfera să fie una feerică, iar personajele, învăluite de aburi de basm.

Gheaţa carbonică din cupele de şampanie nu va lăsa în urma sa niciun gust sau reziduuri, fiind un produs 100% alimentar, NON-TOXIC. Aceeaşi feerie poate fi creată la momentul aducerii tortului, dacă în jurul acestuia vor fi asezate boluri cu apă fierbinte în care vor fi strecurate câteva cuburi de gheaţă carbonică.

ATENŢIE! Granulele de gheaţă carbonică nu se vor consuma NICIODATĂ ca atare, în stare solidă, ci doar după ce se vor dizolva în băuturi.

Vreţi să vă impresionați clienţii sau invitaţii la o petrecere? Vreţi să produceţi asupra lor efectul “WOW” şi să le lăsaţi amintiri care îi vor readuce în acel loc? În acest caz, nu trebuie decât să apelaţi la noi pentru a vă procura gheaţa carbonică şi succesul este garantat.

Un cocktail sau o cupă de şampanie poate căpăta aspectul unei poţiuni magice din filmele cu Harry Potter, învăluită de norişori albi sau de un fum dens. Gheaţa carbonică este disponibilă în cutie de 18 kg perfect izolată termic şi va fi transportată  de firma noastră la locaţia dumneavoastră în dimineaţa evenimentului  pentru a fi păstrată corespunzător.

Completează formularul de mai jos și vom reveni cu o ofertă personalizată

    Selectează serviciile care te interesează:

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart