Fum Greu

Cu toții ne dorim o nuntă ca în poveşti, dar nu e de ajuns doar dorinţă. Însă nici nu e un lucru greu de obţinut dacă veţi apela la unele efecte speciale, care să rămană întipărite în memoria dumneavoastră sau a participanţilor la eveniment.

Un moment de referinţă la o nuntă este DANSUL MIRILOR, cel cu care va fi deschisă petrecerea. Fiind doar voi doi pe ringul de dans, toate privirile vor fi aţintite asupra voastră. Şi cum ar fi ca acel dans, în care simtiţi că vă înălţaţi până la cer, printre nori, să fie perceput la fel şi de zecile sau sutele de ochi aţintite spre voi? Cu ajutorul maşinii de fum greu pe bază de gheaţă carbonică vă vom înconjura de nori, iar dansul vostru se va transforma într-o plutire cu efect halucinant pentru privitori.

Astfel, micile stângăcii care ar putea apărea în acele momente din cauza emoţiilor vor trece neobservate.

Se poate asigura opțional la dansul mirilor mașină de baloane de săpun, iar la prezentarea tortului vă punem la dispoziție artificii de tort (120 secunde), artificii wireless (25 sec) și fum greu (5 minute).

Efectul special al fumului greu va fi amplificat de spoturile cu care vom lumina ringul de dans şi artificiile de interior. Iar dacă v-ați gândit vreun moment că norişorii ar putea afecta calitatea filmării sau a fotografiilor, uitaţi de această grijă: fumul produs de gheaţa carbonică este mai greu decât aerul, astfel încât nu se ridică mai sus de glezne, nu miroase şi nici nu pătează.

Completează formularul de mai jos și vom reveni cu o ofertă personalizată

    Selectează serviciile care te interesează:

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart