Artificii de interior fără fum tip vulcan și de tort

Artificiile de interior sunt folosite în special la nunţi la iesirea din biserică, la sosirea în local, la dansul mirilor, la prezentarea tortului, dar şi la petreceri private sau evenimente mondene cum ar fi lansare de produse, prezentări de modă, inagurări, concerte etc.

Pirotehniştii noștri folosesc echipamente ultra performante wireless (fără fir) de ultimă generaţie. Acest lucru ne permite desfăşurarea activităţii în condiţii de maximă siguranţă. Vă oferim servicii la standarde înalte și preţuri mici.
Artificiile de interior sunt sub formă de jerbe de scântei care sunt cunoscute şi cu denumirea de vulcani reci. Pot avea diferite înălțimi, începând de la 1,5 m la 4 m și cu durata între 20 şi 30 de secunde. Un lucru foarte important de menționat este că aceste jerbe sunt fără miros.

Cele mai folosite pentru dansul mirilor sunt artificiile de interior care se înalţă până la 2 metri, având o durată de 25 de secunde.

Firma noastră este autorizată conform legii 126/1995 să efectueze operaţiuni cu materiale pirotehnice şi vă asigură artificii de tort, vulcani dansul mirilor, artificii de exterior.

Completează formularul de mai jos și vom reveni cu o ofertă personalizată

    Selectează serviciile care te interesează:

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart