Despre noi

Totul începe ca o poveste – file presărate cu emoţii, întâlniri, locuri, cuvinte de dragoste… mai târziu, acestea ajung să vă reprezinte, să spună ele povestea voastră. Noi o ascultăm şi venim cu ideile care să facă din nunta voastră o poveste care merită să fie spusă mai departe.

Alege-ne pentru un eveniment de poveste

Marea dragoste se întâlneşte numai o dată în viaţă. Şi atunci când sufletele pereche se întâlnesc, hotărăsc de comun acord să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu şi să primească sfânta binecuvântare. Şi ca tot timpul acesta să fie împreună şi să se poată completa reciproc, îşi jură credinţă şi iubire spunând “DA” la cununia civilă, dar şi în faţa lui Dumnezeu. Naşii, familia şi rudele vor deveni martori la iubirea lor ce va dăinui veşnic ca într-o poveste de neuitat.

Evenimentele din viaţa fiecăruia dintre noi au nevoie de atenţie, atât a noastră, cât şi a celor cărora li se adresează. Pentru un eveniment reuşit, care să capteze atenţia participanţilor, trebuie să fiţi atenţi la detalii. Şi cum altfel să captaţi atenţia decât apelând la profesionişti, pentru a vă pune în practică tot ce aţi gândit şi visat cu privire la acele momente. Lumini și umbre, nuanţe şi culori, jerbe de scântei, nori de abur şi valuri de fum greu în bătaia reflectoarelor, toate vă vor face să plutiţi într-o altă lume. Nu trebuie decât să vă doriţi, iar noi vă vom transforma visele în realitate.

Pentru cele mai importante momente ale vieţii, alegeți echipa Albumdove care vă poate pune în valoare evenimentul decorând intrarea în biserică cu stâlpișori cu flori artificiale și covor roșu iar la ieșirea din biserică vă întâmpină cu porumbei albi voiajori și rotari ce vor fi eliberați de miri din aranjamente deosebite. La restaurant veți primi invitații cu un pahar de șampanie unde gheața carbonică crează efecte deosebite.

Deschiderea evenimentului se va face cu valsul mirilor pentru care vă asigurăm norișorii de vis prin fumul greu iar artificiile de interior tip vulcan de interior ce sunt declanșate wireless într-un moment dorit de dvs. Opțional se poate asigura mașină cu baloane de săpun.

Prezentarea tortului se va face într-o atmosferă de basm prin fumul greu culminând cu declanșarea artificiilor pe tort și artificiile tip vulcan exact ca la dansul mirilor.

De ce să colaborezi cu noi?

Echipa Albumdove vă pune în valoare cele mai importante momente ale vieţii cu ajutorul porumbeilor albi rotari şi voiajori, fumului greu pe bază de gheaţă carbonică, a baloanelor de săpun, al jocurilor de artificii de exterior şi de interior sau iluminat ambiental.

Dacă locația îndeplinește condițiile legale, surpriza pentru invitați vă recomandăm un joc de artificii de exterior cu durata de 3, 5 sau 7 minute.

Serviciile prezentate sunt disponibile în Galaţi, Brăila, Buzău, Focşani, Slobozia și Măcin.

Firma noastră este autorizată conform legii 126/1995 să efectueze operaţiuni cu materiale pirotehnice.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart