Porumbei albi din aranjamente

Porumbei albi la nunta TA. Clipe magice de neuitat. Tu și El, înconjuraţi de familie, prieteni şi un stol de porumbei albi. Poate fi cea mai romantică zi din viaţa TA. Vor vesti lumii întregi că, în sfârsit, sunteţi împreună !

Nimic nu se poate compara cu momentele unice petrecute alături de el, la nunta ta, înconjuraţi de porumbeii albi.

Porumbelul alb este simbol universal al Duhului Sfânt, prezent ca atare în documentele bibilice la botezul Domnului nostru Iisus Hristos, el reperezintă totodată semnul păcii, al purificării şi al prevestirii de bine aducând în cioc ramura de măslin.

Porumbeii sunt astfel un simbol al loialității, fidelităţii şi iubirii.

Porumbeii pentru nunţi pe care îi deţinem sunt de culoare alb impecabil, sunt disponibili în două variante care se completează pentru realizarea nunţii perfecte.
Porumbeii voltaţi albi – sunt dresaţi pentru a fi folosiţi la şedinţe foto şi la biserică deschizând calea mirilor pe un covor de culoare roşie. Zboară pe distanţe scurte, sunt foarte blânzi şi pot sta în palmă, sau pe umărul mirilor.

Pentru a crea un moment unic mirilor la ieșirea din biseică îi întâmpinăm cu porumbei voiajori albi ce vor fi eliberaţi spre cer, porumbeii rotari albi le vor deschide calea pe covorul roșu încadrat de stâlpişorii cu flori naturale, iar în capătul covorului vor elibera porumbeii albi din aranjamentul prezentat. Numărul porumbeilor poate fi ales de dumneavoastră pe pachete de servicii.

Completează formularul de mai jos și vom reveni cu o ofertă personalizată

    Selectează serviciile care te interesează:

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart